реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

УДАР: Якісна освіта — сильна держава!

Ось і пролунав перший дзвінок. Школярі всілися за парти аби здобувати знання, а вчителі із хвилюванням розпочинають перші уроки.

Свято 1 вересня, завжди залишається в пам’яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам'ятались роки навчання у ВУЗі, а може молодий вчитель більше хвилювався, коли сам вперше йшов на свій власний урок.

Втім 1 вересня це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас, дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам — до своєї другої домівки — у школи та вузи.

Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця.
Саме такі розмови лунали серед учасників урочистої лінійки у Чернігівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 29.

Вже традиційно присутніх вітали шкільні колективи співу і танцю, а під звучання гімну України, навіть «першачки» тримали праву руку на серці, хоч і без повного розуміння що відбувається, про що говорили їхні, дещо насуплені, обличчя.

Серед гостей святкування був депутат Чернігівської міської ради Сергій Аверченко, який привітав батьків та вчителів із
початком нового навчального року, а особливу увагу приділив дітлахам, адже вони — майбутнє незалежної України. Він зауважив, що освіта це основа життя у демократичній державі: «Я хотів би побажати всім вам досягти найвищих успіхів у навчанні. Пам’ятайте, ви зможете реалізувати себе в майбутньому лише завдяки тим знанням, які ви отримаєте тут — у школі».

Після цього Сергій Аверченко вручив грамоти учасникам першого етапу Всеукраїнського конкурсу шкільних творів на тему «Погляд у майбутнє», який організувала політична партія «УДАР Віталія Кличка», та значки з написом «УДАР», які, до речі, учні приймали із особливою цікавістю, адже це були переважно старшокласники, які вже у повній мірі розуміють, що скоро і вони повинні будуть зробити свій перший політичний вибір.

Цікаво, що саме 1 вересня відзначає свій день народження директорка школи Галина Совєтова, яку вітали всім шкільним колективом, а Сергій Аверченко вручив шкільній мамі розкішний букет квітів.

Віктор ТКАЧЕНКО



Теги:Аверченко, Кличко, освіта, удар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar