реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Учить Москва, учить...

Синод Російської церкви у Москві прийняв рішення, які вже вкотре показують ціну брехливим словам онуфріїв березовських про самостійність їхньої так званої УПЦ.

Синод московитів покерував Скадовською єпархією - нагадаю, що вона утворена на окупованій частині Херсонської області. І щось не чути заперечень від митрополита Іоанна Сіопка, перебуваючого у Херсоні (УПЦ МП) - чому ж він не протестує привласненню частини його єпархії? У Скадовськ Москва призначила якогось єпископа Філарета із забугорного Бєжєцка - і це УПЦ є самостійною церквою?!

А для путінського духівника Тихона, якого Путін хоче бачити патріархом замість Кіріла Гундяєва, розчищають Крим. Так звільнено і відправлено на пенсію митрополита Платона, у Феодосії перебуваючого. Колись його викликав із далекої Аргентини, де служили однозначно тільки перевірені кагебісти, митрополит Володимир Сабодан і придумав отаку теплу єпархійку для свого давнього друга і соратника. Тепер його сковирнули...

Звісно, керуючим Феодосійською єпархією призначили митрополита Тихона, у Сімферополі перебуваючого. До речі, і він і всі інші архієреї УПЦ МП не можуть носити титули з назвами міст - центрів єпархій. Тобто Тихон - не Сімферопольський і Кримський, а лише "у Сімфеорополі перебуваючий" - згідно канонічного визначення вселенського патріарха.

У самій Сімферопольській єпархії на спокій відправили також єпископа Каллініка, вікарія Сімферопольської єпархії. Місцем його перебування визначили чоловічий монастир на честь апостола і євангелиста Луки в селі Лаки під наглядом митрополита Тихона, якому доручили тимчасове управління цією обителлю з дорученням оформлення юридичного статусу монастиря.

Цього колаборанта Каллініка висвячували майже таємно у Ніжині, притарабанавши його через сліпі кордони СБУ. А воно виявилиось таким гидотним, що навіть в самій московській церкві ним погеньбували.

Також звільнено від управління Будапештською єпархією митрополита Іларіона Алфєєва (справжнє прізвище - Дашевський) за сексуальні скандали. А ще недавно він вважався правою рукою патріарха Кіріла Гундяєва і Путін його орденком нагороджував.

Учить Москва, учить, щоб подалі від неї трималися, бо мерзопакосна вона є, як вавилонська блудниця, а малороси все'дно до неї пнуться, як мухи до смороду.

Василь ЧЕПУРНИЙ

PS І щоб два рази не вставати: не сумнівайтеся - всі чотири архієреї так званої УПЦ (Амвросій Полікопа, Климент Вечеря, Феодосій Марченко, Никодим Пустовгар), що на Чернігівщині несуть послух "руzzкому міру", всі ладненько є в календарі Російської таки церкви. А це офіційне видання її. А тут туманять наївним селянам голови своєю начебто незалежністю... Вони явно люди невіруючі, бо віруючі знають: диявол - батько брехні.



Теги:Василь Чепурний, українська автокефалія, московський патріарх Кіріл, Крим, РПЦ


Читайте також






Коментарі (1)
avatar
1
привіт усім, я тут, щоб поділитися невеликим свідченням. Мене звуть Наомі Семюел, мені 38 років, я вийшла заміж у 31, маю лише одну дитину і жила довго і щасливо. Після року шлюбу мій чоловік став таким дивним, і я насправді не розумію, що відбувається, він пішов з дому до іншої жінки, я його так сильно люблю, що ніколи не мрію його втратити, я намагаюся зробити все можливе, щоб переконатися, що моя чоловік повертається до мене, але все без допомоги, плаче і плаче, просячи допомоги, я говорила про це з його сім'єю, але не отримала відповіді. Тому моя найкраща подруга Анна Йоханссон пообіцяла мені допомогти. Вона розповіла мені про чоловіка на ім’я доктор Апата, сказала мені, що він дуже великий і справжній чоловік, якому можна довіряти, і він не має нічого спільного з любовними проблемами, які він не може вирішити, і вона розповіла мені, як він допоміг незліченній кількості людей у відновленні їхніх стосунків. Я був справді переконаний, я швидко зв’язався з його адресою електронної пошти, [email protected] або його, Whatsapp чи VIBER з цим номером (+447307347648). Я пояснюю йому всі свої проблеми, він сказав мені, що мені не потрібно хвилюватися, що всі мої проблеми будуть вирішені негайно. Він сказав мені, що робити, щоб повернути чоловіка, і я це сказала, він сказав, що через 3 дні мій чоловік повернеться і почне просити, і це дійсно сталося, як він сказав, я була дуже здивована, це так неймовірно. Слава наших стосунків з Богом тепер дуже близька, і ми обоє живемо довго і щасливо. Якщо ви зіткнулися з подібною проблемою, негайно зв'яжіться з ним і вирішіть проблему раз і назавжди. Я також живий свідок..
avatar