реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Учіть матчасть, пане нардеп!

Як корова язиком злизала маракування народного (якого тільки народу?) депутата від Партії регіонів Григорія Маньковського на помітному місці сайту "Деснянської правди". Там він, бідака (при зарплаті тисяч так у 20!), намагався, як корова на льоду, переконати у правильності, істинності і всьо такоє законопроекту Колєсніченки -- Ківалова про мови, за яким і наша Чернігівщина мала б визнати російську мову фактично другою державною.

Чому порівняння нардепа, керівника обласної організації ПР з коровою на льоду? Ні, не тому, що його аргументи нагадують заглушене мовчання народних інструментів, фабрику яких довів до небуття пан Маньковський, і не тому, що його аргументи схожі на мовчання книг у "Чернігівкнизі", останнім директором якої був таки пан Маньковський.

А тому, що забаглося нардепу блиснути знанням української літератури. А вийшло ... мокрими штаньми об асфальт. Як ото в Руданського, що забаглося... шпаків на снідання. Цитату Павла Тичини вклав .. Рильському. Вони то, класики, там, у вічності, не образяться. Але ж тут, на землі, нардепу, защітніку вєлікава і магучєва, треба таки знати українську літературу. Хоча б у розмірі шкільної програми... Ото на фото так йому інший нардеп, Сергій Андрос, це і показує...

Ілько РЕГІОНАЛЬНИЙ



Теги:українська мова, пр, Маньковський, законопроект Колесніченка -- Ківало


Читайте також



Коментарі (0)
avatar