реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У страху очі великі: забарикадована Чернігівська ОДА

5 лютого депутатів міської та обласної ради від опозиції В’ячеслава Лебідя та Сергія Журмана, помічника народного депутата Валерія Дубіля Андрія Тертілова та журналістів місцевих видань певний час міліція відмовлялася пропускати до приміщення Чернігівської обласної державної адміністрації.

Делегація направлялася до канцелярії ОДА щоб передати звернення учасників автопробігу на підтримку активіста автомайдану Дмитра Булатова, який відбувався в цей день в Чернігові.

Міліція пояснювала свої дії «посиленим варіантом охорони приміщення» . Вони також повідомили, що з канцелярії вийде працівник і забере документи на вулиці.

Присутні опозиціонери наполягали, що право зайти до адміністрації мають згідно закону про місцеве самоврядування та про статус помічників народних депутатів.

«Якщо в України надзвичайний стан – покажіть такий указ» , - обурювалися присутні.

Цікаво, що коли повз проходили люди у цивільному і сказали, що вони в їдальню ОДА, міліція їх пропустила. При цьому невідомі з насмішкою вигукнули «Смерть «бандерлогам»!»

Після суперечок депутати з журналістами таки потрапили в канцелярію ОДА де залишили своє звернення.

Цікаво також, що центральний вхід до приміщення ОДА закритий, там навіть немає ручки. Всі користуються боковим входом, що знаходиться у внутрішньому дворі адміністрації

Нагадаємо, 25 січня за участі народних депутатів України від опозиції відбулася спроба штурму будівлі Чернігівської обласної адміністрації.

Чернігівському журналісту Ігорю Левенку вдалося відзняти приміщення Чернігівської обласної державної адміністрації забарикадованої зсередини.ПіК



Теги:Беркут, Володимир Хоменко, автомайдан, Чернігівська ОДА, бандерлоги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar