реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

У Семенівці встановили податок на ліс і продають Лєніна

На дванадцятій (позачерговій) сесії міської ради, яка відбулася 19 вересня, були внесені зміни до рішення дев’ятої сесії міської ради сьомого скликання від 14 липня 2016 року «Про встановлення земельного податку на 2017 рік». Про це повідомляє сайт Семенівської ОТГ.

У колегіальному органі відбулися бурхливі обговорення щодо розміру ставки земельного податку на лісові землі, на яких здійснюють свою господарську діяльність ДП «Семенівське лісове господарство» та ДП «Семенівкарайагролісгосп».

Міська рада прийняла рішення, яким встановлений податок за лісові землі, розташовані за межами населених пунктів, нормативно-грошову оцінку яких не проведено, у розмірі - 0,45% для юридичних осіб та 0,1% для фізичних осіб.

З метою вирішення питання продажу на аукціоні об’єкту малої приватизації - колишнього пам’ятника В.І. Леніна, згідно вимог «Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу», на сесії міської ради було розглянуто проект рішення «Про затвердження умов продажу об’єкта малої приватизації, які розроблені аукціонною комісією».

Депутати погодились з умовами продажу колишнього пам’ятника В.І.Леніна, які розробила аукціонна комісія для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності міської ради та підтримали запропонований проект рішення.

Інформаційне повідомлення про умови продажу пам’ятника, відповідно до вимог чинного законодавства, буде опубліковано на офіційному веб-сайті міської ради та в реєстрі електронної торгової системи.



Теги:Семенівка, податок на ліс, декомунізація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar