реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Прилуках палили шини

Біля Прилуцького відділу поліції вчора ввечері майже дві сотні осіб провели мітинг. Протестувальники вимагали справедливого розслідування обставин загибелі 14-річного Дениса Чаленка. Його тіло знайшли 29 жовтня увечері на залізничній колії. Поліція спершу заявила, що, мовляв, хлопця збив потяг. Батьки Дениса не погоджуються з такою версією і не дають поховати тіло сина, вимагаючи належної експертизи.

Наразі Головне управління поліції у Чернігівській області поширило офіційну заяву: "Розслідування смерті підлітка у Прилуках перебуває на контролі у керівництва поліції області. Розслідуванням займається посилена слідчо-оперативна група. Поліція Чернігівщини проводить об'єктивне розслідування. Робити висновки про причини смерті хлопця передчасно, адже розслідування триває".

Учасники мітингу палили шини. Виконувач обов'язків начальника Прилуцького відділу поліції Олександр Яцик вийшов до активістів і пообіцяв розслідувати цю справу за тиждень і якщо не буде результатів -- подасть у відставку."Голос України"
Фото з соціальних мереж



Теги:Поліція, трагічна загибель, Прилуки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar