реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У ніжинському парку знайшли дві гранати

В парку імені Шевченка у Ніжині знайшли дві сучасні бойові гранати РГД-5. Про це повідомив сайт Ніжин- сіті

25 грудня об 11.00 до чергового міського відділу УМВС України в Чернігівській області від директора парку імені Т.Г. Шевченка надійшла інформація про виявлення на відкритій території предмета, схожого на бойову гранату. До місця виявлення небезпечної знахідки оперативно прибули працівники міліції, міського відділу СБУ та рятувальники.

Було встановлено, що невідомою особою на території парку Шевченка було залишено 2 сучасні бойові гранати РГД – 5, скріплених між собою скотчем. Для знешкодження вибухонебезпечних предметів прибули спеціалісти вибухо – технічної служби Управління МВС України в Чернігівській області. Загрозу здійснення терористичного акту в Ніжині було ліквідовано.

Шановні громадяни! В разі виявлення предметів, схожих на вибухонебезпечні, не намагайтесь їх переносити, брати в руки чи розбирати. Зателефонуйте до служби порятунку « 101 », або 15-80, або « 102 » й спеціалісти оперативно виїдуть на місце для обстеження та встановлення ступеню небезпеки.



Теги:диверсія, теракт, Гранати, Ніжин


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
кінець року, звітність по Ніжину слабкувата по боротьбі з терактами..... Треба звітність виправляти! Хвала очільнику Ніжинської міліції, своєчасно спохватився !!!!
avatar