реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

У Ніжині подорожчав хліб

Що не день - то новий сюрприз для споживачів, щоправда, люди чомусь цьому не тішаться. Ціни на продукти помітно повзуть вгору. В Ніжині вже здорожчав хліб.

Ціни в магазинах на нього зросли у середньому на 7% (50 копійок). Вартість буханця нині – 8 гривень. Виробники демонструють все нові причини для здорожчання та нові цінники, натомість прості люди затягують паски ще дужче і з острахом чекають, що ж буде завтра.

Потужний постачальник хлібо-булочних виробів по всій Чернігівській області є ТОВ “Ніжинський Хліб”. Продукцію товариства споживають і самі ніжинці. Там коментують здорожчання так: «Наша вихідна продукція зросла в ціні, в середньому, на 30 копійок”. Зумовлено це тим, що зросли ціни на паливно-мастильні матеріли та сировину. У найближчий час ріст цін не планується. Як буде далі-невідомо.» Націнки ж в магазинах на хліб різні. Приміром в деяких селах Ніжинського район він подорожчав аж на 1 гривню.

«Ціни на хліб піднімають виробники з точки зору збільшення рентабельності виробництва. Так само, однією з причин подорожчання може стати скорочення споживання хліба населенням і недавнє подорожчання тарифів», — думка експертів.

Тетяна МАРЧЕНКО
Нежатин



Теги:Ніжин, подорожчання, ціна на хліб


Читайте також



Коментарі (0)
avatar