реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У Нідерландах довели: літак збили росіяни

24 травня 2018, міжнародна слідча група (JIT), що розслідує катастрофу пасажирського літака рейсу MH17 представила проміжні результати розслідування. Вона оголосила, що пасажирський Boeing-777 “Малайзійських авіаліній” над окупованою територією Донбасу 17 липня 2014 року було збито зенітно-ракетним комплексом (ЗРК) “Бук”, що належить збройним силам Росії.

“JIT прийшла до висновку, що комплекс “Бук “, який збив МН17, належить 53-й зенітно-ракетній бригаді ППО з Курська, що є частиною ЗС Росії”, – заявив голова кримінального відділення національної поліції Нідерландів Вільберт Поллісен.

Нагадаємо, що ця версія повністю співпадає з висновками та дослідженнями, які проводили і волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm.

Ви можете переглянути всі матеріали InformNapalm по темі MH17 за посиланням.

Цікаво, що російська армія, яка захопила Крим і вбила тисячі людей на Донбасі також буде забезпечувати безпеку підчас Чемпіонату світу з футболу. Фінал чемпіонату запланований на 15 липня, а вже за два дні, 17 липня світ буде згадувати річницю трагедії рейсу MH17.

Міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm створила найбільшу інтерактивну базу даних російської агресії проти України, Грузії та Сирії. База Russian Aggression містить понад 1700 OSINT-розслідувань, вони систематизовані і розділені на дві групи:

Російське озброєння, виявлене на Донбасі;
Підрозділи російської армії, що брали участь в агресії проти України, Грузії, Сирії.

База містить масштабні факти вторгнення. Понад 1300 російських військовослужбовців з 89 формувань ЗС РФ та інших силових структур Росії, а також 44 типи російського озброєння і техніки, яка не могла стати трофеєм і таємно постачалась на Донбас.ІнформНапалм



Теги:збитий літак, Нідерланди, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar