реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У нашого генпрокурора

У нашого генпрокурора Рябошапки 3 синів, що є громадянами Франції, одна дружина, на жаль, не французка, а мадам Бартовщук, що працює у Страсбурзі в Суді з прав людини, будинок вартістю 444 тисячі єврів, ділянка земельна, вартість якої в декларації не вказана, але за яку дружина сплатила кредит 648 тисяч єврів протягом одного року. При цьому її зарплатня за рік складає 140 тисяч єврів, а Рябошапка, звичайно, гол как сокол -- його зарплатні і гонорарів навіть на дім в Нових Петрівцях і на квартиру поряд, що задекларовані, теж не вистачить.

Не знаю, що там європейські чиновники і кому розповідають про корупцію, але, здається мені, у них все ж погано з математикою, якщо вони дозволяють корупціонеркам зразка дружини Рябошапки вирішувати справи з прав людини. Права людини з такими працівниками будуть вирішені у Страсбурзі бездоганно -- хто б сумнівався. Одначе це питання хай вирішують у Страсбурзі.

Мене ж цікавить, яке право має Рябошапка, чиї діти громадяни Франції, і зі статками такого сумнівного походження бути генпрокурором України? Я розумію, що Рябошапка у своїй милій серцю Любашівці жив на вулиці імені Бальзака, а дружину свою зустрів під пам"ятником Гутенбергу, то хай і ощасливлює своєю єдністю французький і німецький народи. Їм дуже пощастить з таким перспективним новим членом.

Роксана ХАРЧУК



Теги:команда ЗЕ, ГПУ, Роксана Харчук, Корупція, Рябошапка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar