реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Мені перекрили трасу державного значення

23-го січня 2013 року представники політичних сил, громадських організацій та окремих громадян звернулися з відповідним Зверненням до громадськості Менського району та районної державної адміністрації і районної ради.

Зібралося близько 60 чоловік - представники опозиційних партій, громадські активісти та просто жителі міста. Прийшли люди різного віку, різного рівня достатку, робітники, працівники, підприємці, керівники.

Як розповів громадський активіст Сергій Трегубенко сайту Siver. com.ua, учасники зібрання вирішили зробити попереджувальне перекриття траси. Частина присутніх перекривати трасу не стала, висловивши думку, що це зайве.

Трасу Чернігів-Грем’яч перекривало десь 40 чоловік. Ще майже стільки з спостерігало за акцією. Учасники протесту ходили по тротуару туди-сюди, цим самим зупинивши рух автомобілів не порушуючи закону.

Деякі водії обурювалися діями протестувальників, деякі висловлювали підтримку. Частина автівок таки проїхала - одні по-хорошому просили і їх пропускали, інші проривалися.

Тривало перекриття близько 20 хвилин.

Працівники ДАІ та міліції були присутні на заході, але не втручалися.



Теги:перекриття траси, Майдан, мена, падіння режиму Януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar