реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Королевської знову є мрія...

Візит у Чернігів міністра соціальної політики Наталії Королевської, яка ще надавно громила уряд Азарова під час виборчих перегонів, пройшов практично без політичних подразнень -- єдине колюче питання представника "Свободи" (який, проте, назвався інакше) Олексія Француза Наталія Королевська дуже вдало відбила пропозицією попрацювати тиждень з нею у міністерстві.

Міністр ознайомилася з роботою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Деснянської районної у місті Чернігові ради, відвідала обласний Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, зустрілася з працівниками соціальної сфери Чернігівської області.

У супроводі голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка Наталія Королевська відвідала Чернігівське учбово-виробниче підприємство обласної організації Українського товариства глухих (УТОГ).

На прес-конференції міністр соціальної політики повідомила про ініціативу: якщо підприємство відкриє три нові робочі місця із зарплатою по три мінімальні, то влада на 50 відсотків зменшить єдиний соціальний внесок. А якщо візьме на роботу молодого спеціаліста -- на 100.

Наталія Королевська повідомила, що є від уряду куратором Чернігівської області. Тож виплату пенсій та інших соціальних коштів слід очікувати регулярно і у повному об'ємі?
Міністр уникла прямої відповіді на запитання кореспондента Укрінформу Наталії Потапчук -- чи схвалює вона пенсійну реформу Тігіпка.

Зате пообіцяла взяти на контроль розмитнення благодійної допомоги фонду "Благовіст", чим турбувався прес-секретар осередку Партії регіонів Олексій Дем'яненко. Фонд, наскільки нам відомо, належить регіоналу- підприємцю Анатолію Мірошниченку. А Королевська, певно, не без умислу розповіла, як часто під виглядом гуманітраної допомоги для сліпого і старого інваліда приходять кабріолети- "лексуси"...



Теги:соціальний податок, Наталія Королевська, УТОГ, Чернігівська ОДА


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
а чого Савенок так прогинався перед Королевською?
avatar
2
Тот кто иметь честь совесть никогда не вступит в ряды регионов, там одни отбросы общества и моральные уроды. Королевская которая пела пол году песню о том как овощь с азировым разворовывают страну теперь танцует на шесту перед ними. Наташа целуй им зад и дальше а если выгонят ты всегда найдешь у кого по... за должность, опыт у тебя уже есть. А еще люди ждут заплаты в 1000 евро на которых ты наташенька обещала всей стране. Хотя анализируя твои обещания я думаю что с... у тебя лучше получается чем отвечать за свои слова.
avatar