реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Корюківці відкрили пам'ятник героям російсько- української війни

День Захисника України в Корюківці відзначили, якщо сказати, на високому рівні – не сказати нічого. У невеличкому скверику біля ще зелених берізок буквально за місяць наче виріс з під землі скромний обеліск воїнам Вітчизняної війни 2014 – 2015 років.

Присвячений він усім героям, і тим, хто не прийшов з донецьких степів додому, і тим, хто демобілізувався, і тим, хто продовжує нести нелегку службу в Збройних силах України та інших державних військових формуванням. На захист Батьківщини від рашизму встало більш ніж чотири сотні мешканців Корюківщини. З них уже більш ніж сто двадцять воїнів повернулися додому. Та проте шестеро наших земляків полинули журавлями до Небесної України: Сергій Бадуненко з Охрамієвичів, Микола Лущик з Тютюнниці, Олег Науменко з Холмів, Микола Пономаренко та Віталій Гирич з Корюківки, Павло Висоцький з Рибинська.

Біля обеліску воїнам АТО зібралося досить багато корюківчан та гостей поліського містечка, що за словами отця Тараса Баїка є добрим знаком, знаком майбутньої Перемоги. Право відкрити пам’ятник доручено голові громадської організації “Корюківська воїнів-учасників АТО” Сергію Мілейку та матері загиблого героя Тетяні Науменко з Холмів. Освятив пам’ятний знак настоятель Свято-Вознесенського Храму Української Православної Церкви Київського Патріархату, Благочинний Корюківського району отець Тарас Баїк.

Пам’ятний знак був встановлений на пожертвування небайдужих мешканців Корюківщини.

Віктор ТАТАРИН



Теги:рашизм, російсько- українська війна, небесна сотня, Корюківка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar