реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

У кого сталеві... тобто курячі яйця

Уся московія зараз стовбичить у чергах за яйцями, бо їх ціна злетіла до неба (від 90 до 120 грн у перерахунку на наші гроші) та й навіть за цієї умови їх не вистачає. Подекуди вводять обмеження кількості продажу "в адні рукі".

Так і кортить спитати: а шо такоє, шота случілась?

Історія має властивість повторюватись. Колись, дуже давно, московія вирішувала нагайні проблеми через продаж продовольства понад норму. Тобто власне населення лишала голодним, аби озброїтись.Так само сталось і зараз. Вони накрали українського зерна і продали за кордон. А разом з українським продали і власне. І... тадам... курей просто нема чим годувати. А принцип "менше годуй і більше бери" чомусь з курми не працює.

От і вийшло, що виробники яєць скоротили поголів'я у рази. Поки було тепло - ще якось вистачало яєць. А як прийшли холоди - поголів'я скорочено, деякі ферми взагалі закрили все, окрім інкубаторів для подальшого відновлення поголів'я і все. Ані яєць, ані курятини... як самі московити кажуть: "ні пуха ні пєра", і в роті ніхера...

На черзі м'ясо, тобто свинина та яловичина. Вгадайте, звідки головні поставки м'яса у московію відбуваються? Правильно, Аргентина, Уругвай та Бразилія. Там наш "бубачка" гостював нещодавно... Побачимо, чи будуть результати.

Тому... побажаємо московитам смачного споживання власних яєць їм лишається їх тільки побрити перед вживанням Хоча... хай їх усіх там вдавить. А чим вони вдавляться - нема вже ніякої різниці.

Анатолій ЯРОВЕД



Теги:санкції, Анатолій Яровед, дефіцит, яйця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar