реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Чернігові затримали скупника голосів за "Батьківщину" і Дериземлю

Молодика, який купував голоси за ВО "Батьківщина" та кандидата по 205 виборчому округу Дериземлю, правоохоронці затримали в одному з нічних клубів міста.

За участю свідків міліція конфіскувала всі докази і затримала порушника закону. Дружня компанія "тітушок" відчайдушно намагалася відбити і захистити правопорушника, пишуть Економічні вісті.

Організатори мережі з купівлі голосів працювали переважно зі студентами через соціальну мережу "Вконтакте". У закритій групі пропонували продати голос, а в якості винагороди - квитки на концерт діджея Omnia, вартістю 150 грн. В обмін на квиток студенти мали надати фото двох бюлетенів з "правильними" галочками - за мажоритарника і партію.

Співробітники СБУ виявили цю мережу, а ввечері міліція затримала правопорушника. За неофіційною інформацією, у нього було виявлено велику кількість фото бюлетенів з галочкою за ВО "Батьківщина" та Андрія Дериземлю, протеже народного депутата Валерія Дубіля, який очолює обласну партійну організацію.

Нагадаємо, Кримінальний кодекс України передбачає за таке порушення позбавлення волі від 5 до 7 років. Ведеться слідство. Цензор



Теги:фальсифікації, Дубіль, округ 205, Дериземля, порушення на виборах


Читайте також



Коментарі (0)
avatar