реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

У Чернігові встановили додаткові дитячі майданчики

Міська влада Чернігова до Дня міста встановила додаткові дитячі ігрові майданчики. Про це під час прес-туру журналістам повідомив заступник міського голови Микола Літвінов.
Він пояснив, що у рамках міської Програми відновлення та реконструкції дитячих і спортивних майданчиків, яку схвалили депутати міськради цього року, навесні у різних мікрорайонах обласного центру Чернігівщини встановлено 10 дитячих майданчиків. А потім додатково виділено кошти і вже встановлено 7 дитячих ігрових майданчиків у дворах житлових будинків міста та один на Валу, ще 5 з'являться у житловій забудові міста до кінця вересня.
"Всього витрачено близько 400 тис. грн. Половина – з міського бюджету у рамках виконання цільової програми. І ще стільки ж – з фонду розвитку інфраструктури міста, що формується за рахунок дольової участі забудовників у розвитку соціально-інженерної, транспортної інфраструктури Чернігова", - сказав М.Літвінов.
Він підкреслив, що при встановленні ігрових майданчиків міські служби залучають жителів навколишніх будинків, аби вони, взявши участь у роботах, бережно ставилися до нового обладнання.
М.Літвінов також зазначив, що двори, у яких встановлюють майданчики, визначають за зверненнями жителів. "Ми проводимо обстеження, і якщо дитячого майданчика немає взагалі, або він у дуже поганому стані, то такий двір ставимо у чергу, яка просувається у міру виконання програми", - підкреслив заступник міського голови.
Начальник управління ЖКГ Вадим Антошин також розповів, що для встановлення у дворах обрані ігрові майданчики за помірною ціною чернігівського виробника. "Майданчики є різної вартості. За ці кошти можна встановити 1-2 майданчики, але ми вирішили зробити до Дня міста свято для чернігівських дітей у 12 дворах міста та на древньому Валу, де майданчик потребував оновлення", - сказав він.
У рамках прес-туру журналісти чернігівських ЗМІ оглянули дитячий ігровий майданчик на Валу та у мікрорайоні ЗАЗ.

Ірина Синельник






Коментарі (0)
avatar