реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Чернігові випробували нову зброю

У Чернігові завершилися державні випробування дослідного зразка комплексу 524Р у складі вертольота Мі-8МСБ-В. Про це повідомляє Державний науково-дослідний інститут випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки.

Загалом було здійснено пуски понад 30 виробів РК-2В з відстані понад 6,5 км.

За даними науково-дослідного інституту, комплекс керованого ракетного протитанкового озброєння 524Р у складі гелікоптера Мі-8МСБ-В – призначений для виконання задач цілодобового огляду, виявлення, розпізнавання та автоматичного супроводження наземних та повітряних рухомих і нерухомих цілей, та бойового застосування ракет РК-2В і РК-2ОФ, які здатні вражати ціль на дальності до 7 км. Цей комплекс налічує прицільну станцію ПМ-ЛКТ, розроблену ПрАТ «Рамзай», бортову апаратуру та ракети «Бар’єр-В» від КБ «Луч» у складі модернізованого Мі-8МСБ-В виробництва АТ «Мотор Січ».

Після опрацювання експериментальних даних, отриманих під час випробувань, стане зрозумілим, чи відповідають основні бойові, технічні та експлуатаційні характеристики дообладнаного вертольота вимогам замовника.



Теги:Державний центр випробування зброї, МІ-8, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar