реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

У Чернігові відкриють виробництво тканин замість Донецька

“Текстиль-Контакт” планує інвестувати до 130 млн грн в нове виробництво тканин – до 30 млн грн до кінця року, ще близько 100 – в наступному році.

Запустити виробництво планують в Чернігові вже в грудні, зараз там монтують обладнання. Передає Національний промисловий портал, з посиланням на Delo.ua.

“Текстиль-Контакт” планує інвестувати до 130 млн грн у виробництво тканин до кінця 2019 року.

У вересні цього року для створення нового виробництва компанія приступила до ремонту цехів загальною площею 3,5 тис. кв. м і монтажу обладнання нового підприємства в Чернігові.

Відкрити його планують у грудні поточного року.

У компанії повідомили, що до кінця року інвестують у створення нових потужностей до 30 млн грн, а до кінця 2019 року – ще близько 100 млн грн.

Як зазначається, запуск нового виробництва дозволить створити до 80 робочих місць, а після виходу на повну виробничу потужність до кінця 2019 року – ще до 100 місць.

Потужність заводу складе 2-3 мільйони погонних метрів тканини на рік.

Основним асортиментом випускаються матеріалів стануть тканини з 100% бавовни: саржа, бязь вибілена і набивна, набивної ситець, а також сумішеві плащова тканина “Грета”. Крім цього, підприємство планує випускати спеціальну тканину для Міністерства оборони України.

Запускаючи нове підприємство, компанія хоче вийти на довоєнний рівень виробництва, а також замінити втрачене підприємство “ТК-Донбас”.

Максим ОВЧАРЕНКО, Національний промисловий портал



Теги:вирбництво тканин, Донецьк, Чернігів, нові підприємства


Читайте також



Коментарі (0)
avatar