реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

У Чернігові розширять вулицю Любомира Боднарука

Підготовчі роботи почалися на вул. Любомира Боднарука у Чернігові. Ця вулиця з’єднує просп. Перемоги та вул. Київську. Зараз вона одностороння, її планують розширити та зробити двосторонньою.

Вартість капітального ремонту, згідно результатів конкурсних торгів на сайті відкритих державних закупівель «Prozorro», - 19 мільйонів 928 тисяч гривень. За даними сайту, договір із переможцем – компанією «ШБУ – 14» - наразі не підписано, втім на об’єкті працюють будівельники.

Розширювати до 7 метрів планують 200 метрів вулиці, що лежать вздовж Стрижня. Роблять це для зручності пересування містом, каже начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц.

«В напрямку ул. Київська проїхати можна. В зворотному напрямку неможливо. Тому ми її розширяємо в тому місці і робимо двосторонній рух. Тобто зробити ще одну додаткову вулицю, яка б дозволила зручно рухатись по місту.»

Сергій Шувалов мешкає в будинку над тією частиною дороги, яку збираються розширити. Його ворота і зараз виходять на проїжджу частину.

«В мене машина і мотоцикл – я міг виїхати, зупинитися, відкрити і заїхати. А тепер куди мені діватися? Нікуди. Якщо «КАМАЗ» проїде – будинок стрибає. А зараз пустять дві смуги. Це що, будинок розвалиться? Хто мені компенсувати буде? Будемо радіти. Тут нас лише 3 людини живе на вулиці. Тобто, зібрати підписи, що ми проти двосторонньої дороги ми не можемо. Три людини проти усіх інших.»

7 травня на сайті держзакупівель прозоро управління ЖКГ провело відкриті торги та визначило переможця – чернігівське підприємство «ШБУ- 14». Договір із підрядником управління не підписувало. Під час зйомки на об’єкт приїздить будівельна техніка.

Капітально ремонтуватимуть всю вулицю Боднарука. Її протяжність – 700 метрів. Зі слів Ярослава Куца, завершити планують орієнтовно на початку липня.

Сюжет UA: Чернігів



Теги:Чернігівська міська рада, Владислав Атрошенко, Любомир Боднарук, Ремонт доріг


Читайте також



Коментарі (0)
avatar