реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У Чернігові рідний прапор нас єднає

Спільне звернення Чернігівського обласного громадського оргкомітету з відзначення 20-річчя незалежності України та Чернігівського комітету опору диктатурі

Найбільше державне свято – День незалежності України! Чернігівський обласний громадський оргкомітет з відзначення 20-річчя незалежності України та Чернігівський комітет опору диктатурі вітають всіх зі святом, бажають міцного здоров’я, добробуту, сімейного благополуччя. Нехай міцніє і процвітає незалежна, демократична Українська держава!
На жаль, навіть на двадцятому році незалежності, в Україні актуальними є питання захисту демократії та свободи слова. Нинішнє керівництво держави намагається створити авторитарний режим. Здійснюються судові розправи над представниками опозиційних сил, посилюється податковий тиск на мале та середнє підприємництво, відновлюється цензура в засобах масової інформації.
Незалежна Україна далася великою ціною боротьби проти радянської репресивної машини і сьогодні ми повинні бути єдині у захисті здобутків демократії.
Чернігівський обласний громадський оргкомітет з відзначення 20-річчя незалежності України та Чернігівський комітет опору диктатурі закликають всіх чернігівців, кому небайдуже власне майбутнє і майбутнє своїх дітей, українська незалежність і демократія, дати відсіч цим спробам, показати згуртованість і силу громади.
24 серпня в Чернігові, біля Катерининської церкви, відбудуться урочисті заходи з нагоди 20-ї річниці незалежності України.
Головною подією свята стане розгортання найбільшого державного прапора України (45х30 метрів, загальна площа розгорнутого прапора – 1350 кв. м), який занесений до Книги рекордів України у вересні 2007 року.
Чернігівський обласний громадський оргкомітет з відзначення 20-річниці незалежності України та Чернігівський комітет опору диктатурі запрошує всіх взяти участь у заході.
Рідний прапор нас єднає!


Початок заходу: о 10-й годині 30 хвилин 24 серпня 2011 р.
Місце проведення: біля Катерининської церкви в Чернігові.





Чернігівський обласний громадський оргкомітет
з відзначення 20-річчя незалежності України,
Чернігівський комітет опору диктатурі












Коментарі (0)
avatar