реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Чернігові радилися про заміну іноземної військової техніки вітчизняною

У Чернігівській обласній державній адміністрації пройшов науково-практичний семінар, на якому розглядалися шляхи вирішення проблемних питань щодо забезпечення Збройних Сил та інших силових структур України продукцією авіаційної галузі.

В рамках заходу який відбувся на виконання доручення Президента України, розглядалися питання щодо залучення підприємств Чернігівської області до виконання державних замовлень в оборонній сфері. В семінарі взяли активну участь офіцери Державного науково-випробувального центру ЗС України та Генерального штабу ЗС України, представники місцевих органів влади та керівники профільних підприємств. Захід пройшов під керівництвом голови облдержадміністрації Валерія Куліча.

В ході науково-практичного семінару військові розповіли присутнім про специфіку оборонних авіаційних підприємств та завдання, які вони вирішують з метою модернізації та ремонту авіаційної техніки, імпортозаміщення та випуску окремих складових та комплектуючих авіавиробів.

В свою чергу очільники підприємств Чернігівщини презентували виробничі потужності підприємств, свою продукцію, а також можливості реалізації промислового потенціалу щодо виготовлення, модернізації та ремонту авіаційної техніки.

За підсумками семінару військовими науковцями спільно з керівництвом обласного центру буде розроблено каталог виробничих можливостей підприємств Чернігівського регіону з презентацією характеристик продукції оборонного призначення, яка виготовляється, а також параметрами технологічного оснащення.

Підполковник Григорій МАЗУР



Теги:імпортозаміщення, Чернігівська ОДА, військова техніка, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar