реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Чернігові показали «червону картку» Януковичу

6 березня біля Чернігівської обласної державної адміністрації представники молодіжних організацій опозиційних партій Чернігова підвели підсумки 2-річного президентського правління Віктора Януковича та його команди і показали їм «червону картку».

У центрі Чернігова зібралися активісти Всеукраїнського об’єднання «Свобода», «Батьківщини молодої», «Студентської Свободи» та партії «УДАР». Учасники акції тримали плакат із написом «Обіцяв квартири для молоді – дав камери для політв’язнів». Також молодь скандувала гасла: «Януковича у відставку!», «Владу геть!».

На акції виступив голова Чернігівської «Студентської Свободи» Олексій Француз. Свободівець підкреслив: «Ми проводимо цю акцію, щоби висловити свою недовіру правлячій верхівці держави, на чолі якої перебуває Янукович. Ми повинні усунути цю прокремлівську олігархічну банду, як виганяють з футбольного поля поганих гравців, що порушують правила.

Тому сьогодні в обласних центрах українська молодь одночасно показує Януковичу «червону картку», виразивши протест його діям та перебуванню «проффесора» на посаді Президента України».

Прес-служба Чернігівської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода»



Теги:червона картка, удар, свобода


Читайте також



Коментарі (0)
avatar