реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У будинку регіонала вбили "собутильника"

Пізнього вечора 21 лютого у селі Чайки під Києвом знайшли мертвим київського бізнесмена Сергія Старицького. Попередньо, він застрелився. Щоправда, його друзі говорять про вбивство. Також таку версію розглядають правоохоронці. Детальніше про загиблого читайте в нашому матеріалі.

Що відомо про загибель Сергія Старицького

Сергія Старицького знайшли мертвим у будинку міністра закордонних справ часів президенства Януковича Леоніда Кожари. І він нібито застрелився з пістолета Jericho 941, що є зареєстрованим на експосадовця. У момент трагедії в будинку перебували господар, його дружина та гість. Усі троє випивали алкоголь. Відомо, що жінка була в іншій кімнаті. Де ж був Кожара – інформації немає.

Спершу правоохоронці припускали, що підприємець скоїв самогубство. Натомість друзі Старицького говорили, що це неправда, та наголошували, що сталося вбивство. Тим часом, у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "Умисне вбивство" з додатковою позначкою "Самогубство".

Згодом у поліції повідомили, що отримали дані, згідно з якими можна припустити, що загиблий міг не сам вкоротити собі віку. Тому, за погодженням із прокуратурою кримінальне провадження було перекваліфіковано із самогубства на умисне вбивство.

Видання "Детектор медіа" у 2005 році писало, неофіційно відомо, що під час виборів-2004 саме через піарні структури Старицького проходила вся зовнішня реклама тодішнього кандидата в президенти Віктора Януковича.

Крім того, за словами журналістів, олігарх Валерій Хорошковський і Старицький – давні хороші друзі. Власне через нього Хорошковського Старицький і міг потрапити на "Інтер". Щоправда, тоді на каналі переконували, що Старицького брали як хорошого менеджера, а не через його зв’язки з владними структурами.24 канал



Теги:регіонали, Хорошковський, режим януковича, Кожара


Читайте також



Коментарі (0)
avatar