реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У Брянську будують новий військовий шпиталь? Чи не будують?

Про початок будівництва нового військового шпиталю у Брянську повідомив міністр оборони РФ Сєргєй Шойгу. Загалом же в Росії будуються аж 9 нових військових шпиталів, що спростовує брехні російських посадовців про низькі втрати на російсько – українській війні.

За повідомленням брянських сайтів, новий госпіталь буде в мікрорайоні Новостройка Володарського району міста. Власне, самі ж брянські сайти спростовують слова міністра – госпіталь ще не збудований насправді, а тільки запланований. Але брехня – в основі російської пропаганди. Навіть сайт «Брянская улица» визнав, що у владі області нічого про таке будівництво не знають…

За словами С.Шойгу нові госпіталі також будуть і в Курську та Білгороді. Очевидно, така їх географія викликана саме великим числом поранених солдат на території України.

Тим часом брянські сайти повідомляють, що тільки за тиждень пройшли похорони військовослужбовців окупаційної армії – уродженців Трубчевського, Суземського та Унечського районів Брянської області. А в Унечі суд на вимогу прокурора заборонив сайт, який торгував українськими прапорами.

Василь ЧЕПУРНИЙ. "Голос України"



Теги:Василь Чепурний, брехня, Шойгу, Брянськ, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar