реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Брянській області вже більше тисячі інфікованих

Для госпіталю не вистачає санітарок

В сусідній з Чернігівщиною Брянській області станом на 2 травня коронавірусну інфекцію офіційно підтверджено в 1062 осіб. Прості математичні розрахунки показують, що хворіє на Брянщині цією заразою майже кожен тисячний житель області ( населення – трохи більше мільйона мешканців).

За інформацією російського видання РБК, Брянська область входить в перелік російських регіонів, де зашкалює показник захворюваності позалікарняною пневмонією – це один із основних показників наявності COVID- 19. Але ці хворі, як правило, не входять в офіційну статистику – тобто насправді число інфікованих може бути значно більшим. І тут, як ніколи, можуть порадіти мешканці прикордонних з Росією районів Чернігівщини – кордон став на заваді перекиданню інфекції в Україну. Бо раніше, до російсько – української війни, контакти з Семенівським та Новгород- Сіверським районами у росіян були доволі інтенсивними.

Місто Сєльцо Брянської області закрите на в’їзд і виїзд – там 116 осіб з короновірусом - в основному, це пацієнти дому престарілих. У Дятьківському районі хворих 65, і тільки два райони області не мають жодного офіційно підтвердженого хворого. В самому Брянську захворіли вже 510 осіб. У Новозибкові відкрили коронавірусний госпіталь, перепрофілювавши інфекційне відділення. Іншими інфекційними хворобами місцеві мешканці, схоже, перестали турбуватися… Для госпіталю не вистачає санітарок – як повідомляє брянський блогер Алєксандр Чернов, висока зарплата не стала стимулом.

Василь ЧЕПУРНИЙ. "Голос України"
Фото з сайту «http://bryansk.news/»



Теги:Сєльцо, Брянськ, короновірус, пневмонія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar