реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Бахмачі з'явилася фракція "Свободи"

На черговій сесії Бахмацької міської ради було оголошено про створення фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Фракцію депутатів-націоналістів у міській раді очолив Михайло Виноградов.

До складу новоствореної фракції ВО «Свобода» увійшли Михайло Виноградов та Валентина Власова. Ці депутати були обрані до міської ради на виборах 2010 року за списком партії «Наша Україна». Проте прихильність виборців пан Михайло та пані Валентина здобули лише завдяки власному авторитету серед жителів Бахмача та прагненню служити громаді міста. Згодом депутати приєдналися до лав Всеукраїнського об'єднання «Свобода» як єдиної сили, яка захищає права українців.

Ці депутати пройшли виборчу кампанію спільно з ВО «Свобода», поширюючи ідеї українського націоналізму на теренах Бахмацького краю.

Ставши членами Всеукраїнського об'єднання «Свобода», депутати ухвалили рішення про створення націоналістичної фракції у Бахмацькій міській раді, аби продовжувати боротьбу за соціальну та національну справедливість і права територіальної громади. Відтак було утворено четверту за ліком на Чернігівщині депутатську фракцію ВО «Свобода».

Нагадаємо, що 2010 року за підсумками виборів до місцевих рад фракції Всеукраїнського об'єднання «Свобода» розпочали роботу у Прилуцькій районній та Ніжинській і Прилуцькій міських радах. Протягом усього часу націоналісти вели активну діяльність, захищаючи інтереси місцевих громад та відстоювали права простих українців.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:націоналісти, свобода, Бахмач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar