реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Туреччина вірна собі

Як повідомляє американська газета The Wall Street Journal, Туреччина обішла санкції проти Москви і продала Росії електронні пристрої, запчастини та інші товари, що становить серйозне порушення. Замовник частини цього продукту - збройні сили РФ.

За даними газети, щонайменше 13 турецьких компаній постачали на російський ринок пластик, гумові вироби та різні транспортні засоби на суму не менше 18 мільйонів 500 тисяч доларів.Газета встановила, що товари пізніше придбали щонайменше 10 російських компаній під санкціями за причетність до нападу Росії на Україну.

Турецькі компанії, порушення правил експортного контролю США, відправили Росії американської продукції на суму 15 млн доларів США з березня по жовтень 2022 року. , включаючи ліфти, генератори та комп'ютерну техніку.
Серед російських компаній, які отримали турецьке виробництво, є дочірня корпорація Tactical Missiles Corporation, яка виробляє обладнання для військового флоту РФ, і компанія Promtechnology, яка вироб
Обидві компанії знаходяться в санкційному списку. Москва та Анкара досі не відповіли на видання The Wall Street Journal.

Це обурливо! ЄС та США мають жорстко покарати Туреччину за те, що вона не тільки порушила санкції, але й таємно допомагала Росії вбивати українців.

Неодноразово попереджав, що Україна не має можливості довіряти Туреччині. Не може такий окупант як Туреччина (1/3 грецького острова Кіпр окупована) співчувати окупованій країні! Вона визнає себе в окупантській Росії!

Джордан ГЕОРГІЄВ



Теги:Джордан Георгієв, Україна - Туреччина, Ердоган, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar