реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Туп- туп за Україну

Не кожен із них ще вміє як слід ходити, а деякі і взагалі роблять лише перші кроки, однак усі вони промаршували сьогодні за єдність України.

Маленькі чернігівки та чернігівці, українці та україночки разом зі своїми батьками прийшли на патріотичну ходу, яка відбулася в обласному центрі біля Катерининської церкви.

Головна мета – показати єдність найменших українців. Вони - майбутнє нашої держави і жоден поганий дядя з Росії не має права позбавити їх мрії жити у мирній та соборній Україні.

Жовто-блакитна хода пройшла від Алеї Героїв до Красної площі, де діти разом з батьками заспівали гімн України.

Учасники імпровізованого маршу повернулися до Катерининської церкви, де організатори – «Молодь Демократичного альянсу» влаштували для малечі розваги з патріотичною тематикою. Хлопчики та дівчатка разом розмальовували карту єдиної і соборної держави, а дехто малював українські стяги просто на бруківці.

Кульмінацією свята став запуск жовто-блакитних кульок із прикріпленими дитячими побажаннями – миру, добра і чистого неба над головою. А от Путіна, як сказав один із маленьких патріотів треба поставити на гречку.Високий вал



Теги:Демократичний Альянс, єдність України, патріотизм, Чернігів, Крим


Читайте також



Коментарі (0)
avatar