реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Троє росіян проникли в Україну біля Грем'яча

Трьох порушників кордону затримали учора під час патрулювання прикордонники Чернігівського загону.

Як повідомляє Державна прикордонна служба, про появу на річці Десна у прикордонні невідомих осіб працівникам служби повідомили місцеві жителі. Прикордонний патруль перевірив інформацію та виявив на напрямку російського села Запісочья та українського Мурав’ї 3 осіб на човні, які здійснювали вилов риби. Все- таки молодці у нас прикордонні жителі, що навіть перебуваючи в інформаційному полоні російської пропаганди, залишаються українськими патріотами.

Двоє чоловіків повідомили, що вони є громадянами Росії, але документально засвідчити це не могли. Надати документи змогла тільки жінка, яка була з ними.

Під час бесіди затримані повідомили, що вони є жителями селища Біла Березка Брянської області і що під час риболовлі нібито не помітили, як перетнули лінію кордону.

Стосовно затриманої громадянки сусідньої країни складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.2 ст. 204-1 КУпАП. Крім того, прийнято рішення про примусове її видворення із забороною в’їзду на територію України строком на 3 роки. Інші двоє громадян затримані терміном до 3 діб з метою встановлення особи.

Цілком можливо, що дійсно заблукали, хоча й метод засилання російськими спецслужбами рибалок для перевірки "дірок" в ураїнському кордоні також виключати не варто.



Теги:Мурав'ї, російсько- українськицй кордон, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar