реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Тривожне очікування...

У степовому Криму в сторону адміністративної межи з Херсонською областю слідують колони російської військової техніки, серед них реактивні системи залпового вогню.

В Ростовській, Воронезькій та Курській областях Росії, що межують з Україною, введено надзвичайний стан.

Завтра позачергово збираються Рада Федерація та Державна Дума РФ. Рада Федерації і Кремль можуть ухвалити і рішення про введення військ в ОРДЛО разом з визнанням «республік» чи без такого. Тож на лінії розмежування можуть опинитися не підконтрольні Росії формування, а регулярна її армія, як це було у 2014-15 роках. Це додасть ризиків великого конфлікту.

Минулої доби підтримувані Росією 80 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, внаслідок обстрілів поранення зазнав один військовий, повідомляє штаб операції об’єднаних сил.

Згідно з повідомленням, російські гібридні сили здебільшого відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями видів зброї.

Джо Байден провів термінове засідання Ради національної безпеки США через загрозу вторгнення РФ в Україну. А в Україні - Зеленський...

Учора, близько 21 години, російсько-окупаційні війська здійснили чергову провокацію з метою звинувачення українських військових. Агресор відкрив вогонь з важкого озброєння, з району населеного пункту Лобачеве в напрямку Луганська.

За відсутності будь-яких агресивних дій з боку українських захисників, загарбники самі підривають об’єкти інфраструктури на окупованих територіях та здійснюють хаотичні обстріли населених пунктів.
Очевидним є те, що противник продовжує використання своїх пропагандистських методів ведення інформаційної війни з метою звинувачення Збройних Сил України та нагнітання ситуації.
Такими діями загарбники вкотре продемонстрували своє цинічне та байдуже ставлення до життя й здоров’я мирних мешканців.



Теги:окупований Крим, Байден, російсько - українська війна, Луганськ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar