реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Тридцять три щасливі сім'ї у Прилуках

30 серпня в Прилуках, що на Чернігівщині, 33 сім’ї військовослужбовців отримали власні домівки в новому шестиповерховому будинку 7а на вулиці Індустріальній.

З цією чудовою нагодою новоселів привітали, а також вручили квартирні ордери начальник гарнізону підполковник Олександр Правдивець і мер Прилук Юрій Беркут, а депутат Чернігівської обласної ради Анатолій Мірошниченко, до речі колишній офіцер ЗС України, вручив їм святкові подарунки – комплекти постільної білизни.

Розділили радість новоселів батьки, родичі, друзі та жителі цього мікрорайону. Під оплески присутніх, зі щасливими посмішками офіцери, прапорщики і військовослужбовці військової служби за контрактом отримували ордери. Після традиційного перерізання святкової стрічки всі мали змогу оглянути своє житло.

Шестиповерхівка на 60 квартир має два під’їзди, які обладнані ліфтами. У квартирах – металопластикові вікна, броньовані двері, є лічильники на воду, газ і тепло. Приємні враження викликає і вигляд кімнат – гарні шпалери, покриття підлоги тощо. На замовлення Міноборони цей будинок звели працівники ВАТ «Домобудівник».

Найближчим часом, як зазначив начальник житлової групи квартирно-експлуатаційного відділу м. Чернігова Володимир Гриценко, за розподілом Міноборони, ще 27 сімей військовослужбовців з інших гарнізонів також отримають житло у цьому будинку. Це запасники й відставники Київського, Васильківського та Бориспільського гарнізонів.

Цього дня ордер на службову трикімнатну квартиру отримав і командир пожежної роти військової частини А4245 капітан Олександр Галета. Разом з дружиною Іриною він виховує трьох маленьких доньок: Зарину, Вероніку й Карину. Найстаршій, Зарині, лише вісім років. До цього часу сім’ї офіцера доводилось винаймати чуже житло і сплачувати за нього майже 1000 гривень, вони змінили п’ять квартир. Тепер малюки матимуть свої кімнати і відчуватимуть домашній затишок.

А в сім’ї прапорщика Олега Григора, якому також посміхнулася доля, до оселі за традицією першим зайшов кіт Мусік. Лише за ним щасливі новосели – Олег, Людмила й трьохрічний Максим переступили поріг. «А ось тут стоятиме моє ліжечко», – сказав малюк.

Як повідомив начальник Прилуцького гарнізону – військовий комісар підполковник Олександр Правдивець, на разі квартирна черга в місті суттєво зменшилась, без власного житла лишилось близько 30 сімей. А незабаром, за рахунок переобладнання казарм та закупівлі квартир на вторинному ринку, в гарнізоні буде створено фонд службового житла.



Теги:Прилуки, армія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar