реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Тренди дизайну інтер'єрів 2019 — екологічні матеріали

У сучасному світі все стрімко змінюється, і дизайнерська галузь не є винятком. Щорічно в інтер'єрних рішеннях з'являються нові модні віяння, і власники будинків або квартир хочуть облаштовувати своє житло з урахуванням останніх тенденцій. Якщо говорити про 2019 рік, то трендом є використання натуральних матеріалів: каменю, деревини, скла, гіпсу та ін. Всі елементи інтер'єру та декору повинні відображати стиль життя, підкреслювати характер господарів, відповідати їх смаковим уподобанням, хобі, захопленням.

Важливість застосування екологічних матеріалів
У 2018 році Європарламент прийняв закон про повну заборону пластикового посуду, трубочок для коктейлів, паличок для повітряних кульок, поліетиленових пакетів, косметичного мікропластику. Завдяки цій тенденції з моди також виходять дешеві пластикові меблі, які негативно впливають на стан здоров'я людини, викликаючи серйозні захворювання.

Сьогодні дорослі люди переживають за майбутнє підростаючого покоління, тому вони намагаються адресувати ідею життя без пластику. Для цього дизайнери прагнуть повернути в моду екологічно чисті та легкі в обслуговуванні матеріали. Саме тому зараз активно розширюється виробництво екоматеріалів: ліоцелл, тенсел, екошкіра, екохутро. Також на пік моди в найближчі роки повернуться елементи інтер'єру та декору з дерева, каменю, скла, металу.

Натуральні матеріали використовуються для створення предметів інтер'єру та обробки приміщень протягом тисячоліть. Завдяки унікальній текстурі та природному забарвленню, дерево і камінь мають розкішний вигляд, тому багато дизайнерів активно використовують подібні матеріали при облаштуванні будинків або квартир. Гранітні колони, кам'яна кладка, дерев'яні меблі, скляні перегородки, оздоблення стін з травертину — все це підкреслює оригінальний та витончений смак власників житла.

Дерево — безперечний лідер останніх тенденцій
Якщо вам до вподоби м’які, теплі, натуральні фактури, радимо звернути увагу на деревину. Її можна використовувати як в якості основного оздоблювального матеріалу, так і для створення акцентів в інтер’єрі будь-якого стилю. Проте вкрай важливо обирати якісний матеріал - такий пропонують в компанії УкрЕкоЛіс https://ukrekoles.com.ua/. Зверніть увагу, що завдяки власному виробництву компанія може виконувати індивідуальні замовлення на виготовлення матеріалів для оздоблення приміщення.
Дерево використовують не тільки для виготовлення меблів. Дерев'яні бруски підходять для створення панно в кімнаті. Особливо ефектно виглядають однакові елементи різної товщини, які виступають один над одним на вертикальній площині.

Зону біля каміна можна прикрасити маленькими дровами.

Крім того, для прикраси інтер'єру використовують цілісні шматки деревини - такі елементи виглядають дуже органічно та стильно.






Теги:Еко, деревина, УкрЕкоЛіс, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar