реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Торгівців жінками посадили під варту

Новозаводським районним судом м. Чернігова 12.05.2017 двом особам, які підозрюються у торгівлі людьми обрано запобіжний захід. Зокрема, громадянину Турецької Республіки – тримання під вартою, з правом внесення застави в розмірі 80 прожиткових мінімумів для працездатних осіб (134 720 грн) та жительці м. Чернігова у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нагадаємо, що під процесуальним керівництвом прокуратури області правоохоронцями в рамках кримінального провадження безпосередньо після вчинення злочину викрито місцеву жительку та громадянина Турецької Республіки,які за попередньою змовою між собою, використовуючи уразливий стан двох мешканок м. Чернігова, завербували та перемістили їх до міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) з метою подальшої сексуальної експлуатації на території Республіки Кіпр.

Безпосередньо після вчинення злочину на підставі ст. 208 КПК України зловмисників було затримано в аеропорту та 11.05.2017 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).
Наразі розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на всебічне та повне дослідження всіх обставин події.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:Новозаводський районний суд, торгівля людьми, сексуальне рабство, Кіпр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar