реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Томатні" комуністи

"Свободівець" Тарас Назаренко закидав офіс Чернігівської обласної організації КПУ помідорами. Про це йдеться в орфіційному повідомленні прес-служби обласної організації "ВО "Свобода".
Цитуємо:
11 вересня Чернігівська міська організація ВО "Свобода" дочасно припинила мітинг комуністичної організації "Чернігівського антифашистського комітету", який протестував на Красній площі біля стін Чернігівської облдержадміністрації проти встановлення пам’ятника гетьману Івану Мазепі.

Мітинг "антифашистів" навіть розпочався на годину раніше, ніж було повідомлено у листівках. Як тільки ВО "Свобода" розгорнула прапори і рушила до комуністів, ті згорнули мітинг і зникли з території площі.

Того ж дня гнилими помідорами було заляпано обласний офіс КПУ. Відповідальність на себе взяв член ВО "Свобода" Тарас Назаренко.






Коментарі (2)
avatar
1
Сколько можна врать! Митингующие закончили свое мероприятие, как и было запланировано. После озвучивания резолюции пикет-митинг был свернут, но никак не из-за того, что якобы этому помешали националисты. Их на мероприятии и вблизи его проведения совершенно не было. А если где-то и были, то попрятались наверное (может быть?) в кустах? А вот насчет помидоров, так надо всегда помнить: колесо возвращается на свое место. А потом плачутся в штабе-резиденции националистов (редакция газеты "Сиверщина"), что вот кто-то там бьет им окна... Значит и в наше время есть люди справедливости - кто то ж это делает! А одно обстоятельство вообще показывает, какие националисты трусы - они даже своих легко сдают, боясь за себя (коммунисты на такое не пошли б - не выдавали б своих). Дескать только один из них взял на себя ответственность и обкидал помидорами офис КПУ! Ну-ну, все равно подобными действиями себе рейтинг не набьете - национализм враждебен не только в восточно-северных областях Украины, а и вообще в мире. Это все понимают, за исключением националистов
avatar
2
Дякую аноніму Амбалу за визнання: вікна та вивіски в редакції "Сіверщини" та в "Просвіті" б"ють комуністи! Ми навіть знаємо точніше -- спецслужба якої країни наймає яких наркоманів для побиття вікон! Так що звертаємо увагу правоохоронців: якщо наступного разу буде напад на "Просвіту" -- ми знатимемо кому і чим відповісти! До речі, Тарас Назаренко, який закидав комуністів помідорами, сам прийшов у міліцію і признався, що це він зробив. А по-друге, він належить до "Свободи", а не до "Сіверщини"... Проте, за рекламу газети дякуємо.
avatar