реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Тягнибок закликав чернігівців кандидатів знятися з перегонів

Олег Тягнибок закликав кандидатів у нардепи в 205-му чернігівському окрузі, що позиціонують себе як патріоти і державники, підтримати свободівця Андрія Міщенка

21 липня 2015 року в Чернігові відбулася прес-конференція лідера Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олега Тягнибока, кандидата у народні депутати України на проміжних виборах у виборчому окрузі №205, голови Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Андрія Міщенка та народного артиста України свободівця Богдана Бенюка.

Під час заходу очільник «Свободи» закликав усіх кандидатів у депутати на цьому окрузі, що позиціонують себе як патріоти та державники, зняти свої кандидатури та виступити з політичними заявами на підтримку свободівця Андрія Міщенка як найбільш рейтингового кандидата від патріотичних сил, який єдиний має реальні шанси на перемогу. Таким чином, на переконання Олега Тягнибока, вони задемонструють, що Україна після Майдану змінюється – на виборах перемагатиме ідея та правда, а не «гречка» та гроші.

Олег Тягнибок підкреслив, що виборчу кампанію у Чернігові «Свобода» організувала тактично правильно, бо на перемогу Андрія Міщенка працюють не лише чернігівські свободівці, але й націоналісти з инших регіонів: «Завдяки такій роботі ми розраховуємо на перемогу: за останньою соціологією бачимо, що маємо абсолютно реальні шанси побороти гречкосіїв, які самі визначили себе фаворитами. Звісно, що вони продовжуватимуть брудну кампанію, і в день виборів буде скупка голосів і тому подібне. Але чернігівці, гадаю, усвідомлюють, що опинилися в ситуації, коли на них дивиться вся Україна: змінюється держава після Майдану чи в нас і далі правлять бал бандити, розкрадачі держави та олігархи», – наголосив націоналіст.

Він також зауважив, що упродовж цієї кампанії Андрій Міщенко зумів мобілізувати патріотичного виборця Чернігова. «До кінця кампанії ми розраховуємо на ще більшу підтримку, тому звертаюся до кандидатів, які вважають себе патріотами, державниками, які виступають проти свавілля і бандитизму, що нині твориться у Чернігові: об’єднайтеся та зніміть свої кандидатури на користь Андрія Міщенка! Це дасть можливість задемонструвати суспільству та Україні, що Майдан таки дав результати, і ми можемо перемагати олігархів, бандитів і всіх, хто зневажає українців. Андрій Міщенко – альтернатива розкрадачам держави та олігархам, тому кожен кандидат-патріот має ще тиждень часу, аби заявити свою державницьку позицію», – зазначив Олег Тягнибок.

Своєю чергою, Богдан Бенюк підкреслив, що «Свобода» завжди стояла на засадах відстоювання правди: «На цих виборах, як і завжди, «Свобода» стоїть на позиціях чесности, відстоювання прав українців та непродажности. Підкуп, пайки – це чергова надувайлівка, яку, на жаль, люди приймають, не розуміючи, що їх знову хочуть обдурити. Але поки є «Свобода» – своїми заходами, акціями ми пробиватимемося до душ українців, бо правда є, і вона попри будь-що перемагає!».

Кандидат у народні депутати на проміжних виборах у Чернігові свободівець Андрій Міщенко констатував, що два кандидати, які самі себе оголосили «фаворитами», порушили усі можливі правила і явно не засвоїли останніх уроків історії.

«Бачимо, що після Революції гідности багато хто не засвоїв уроків історії – підкуп та роздачу пайків навіть не приховують, такого собі не можна було уявити навіть за часів Януковича. Але «Свобода» уміє перемагати роздавачів грошей та пайків – про це нинішнім кандидатам можуть розповісти Пилипишин та Герега, які програли в столиці свободівцям Юрієві Левченку та Андрієві Іллєнку. У цій боротьбі з грошовими мішками, насамперед за підтримки ідейних людей, ми вигриземо перемогу. У день голосування зробимо усе можливе і неможливе, аби захистити кожен голос чернігівця!» – заявив Андрій Міщенко.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»



Теги:проміжні вибори, округ 205, Олег Тягнибок, Андрій Міщенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar