реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Є третій претендент в чернігівському окрузі

З’їзд ВО «Свобода» висунув і свого кандидата на проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі №205. 162 делегати «Свободи» за поданням голови партії Олега Тягнибока одностайно підтримали кандидатом на проміжні вибори Андрія Міщенка – очільника Чернігівської обласної організації ВО «Свобода».

Андрій Міщенко народився 1 січня1973 року.

1996 року закінчив Львівський політехнічний інститут за фахом «архітектура». Професійно займався спортом (гребля), чемпіон України. Ще студентом став активістом Революції на граніті 1990 року. З 1991 року – член ВО «Свобода».

2008 року очолив Чернігівську обласну організацію ВО «Свобода», яку розбудував фактично з нуля. Особисто вишколював свободівців міст Прилуки та Ніжин, де на місцевих виборах «Свобода» провела своїх кандидатів до міських та районних рад, створила фракції.

На парламентських виборах 2012 року був головою Дніпропетровського обласного штабу партії. Того ж року обраний народним депутатом від ВО «Свобода» (№ 19 у виборчому списку). Був головою підкомітету з питань виконання кримінальних покарань та організації і діяльности органів та установ виконання покарань Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Під час перебування в парламенті був уповноваженим фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді в Дніпропетровській та Запорізькій областях.

2015 року знову очолив Чернігівську обласну організацію партії.
Член Політради ВО «Свобода».
Одружений. Виховує трьох синів.
Українець.

Прес-служба ВО «Свобода»



Теги:проміжні вибори, свобода, округ 205, Андрій Міщенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar