реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Тиха сесія

За півтори години депутати Чернігівської обласної ради зуміли проголосувати 67 питань. Що голова обласної ради Анатолій Мельник пояснює великою підготовчою роботою у депутатських комісіях.

Сесія завтердила звіт про виконання бюджету за минулий рік та ряд обласних програм. Надано спеціальні дозволи на дослідно- промислову розробку родовищ підземних вод "Слов'янським шпалерам" у Корюківському районі та у Мені і в Чернігові відповідно ТОВ "Менський комунальник" і "Чексіл".

Зменшений розмір орендної плати встановлено Союзу ветеранів Чернігівського ВВАУЛ, регіональному фонду підтримки підприємництва, готельно- туристичному комплексу "Придеснянський", фізичній особі - підприємцю Р.Шутю.

Звільнено зі своїх посад керівників "Ліки України" Світлану Пасталицю та обласної станції переливання крові Василя Зуба. Директором обласної станції переливання крові призначено П.Герасименка.

Сесія зняла з обліку 7 сіл, як такі, де давно ніхто не живе: Степ в Ічнянському районі, Марочкине та Лозове у Городнянському, Борзенців та Сміле у Коропському, Скибівщина у Срібнянському, Бекарщина у Носівському районах.



Теги:Чексіл, Чернігівська обласна рада, зняття сіл, Слов'янські шпалери


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ці ще трохи попрацюють на пакращення, й Чернігів знімуть з обліку.
avatar