реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Тепловізори від "Свободи" збережуть життя

16 та 17 липня 2014 року народний депутат, уповноважений представник парламентської фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на Чернігівщині Руслан Марцінків та активісти Чернігівської "Свободи" відвідали зону АТО.

Народний депутат здійснив робочий візит у зону бойових дій, під час якого відвідав батальйон "Айдар", що дислокується в місті Щастя Луганської области.

Крім звичайних речей та провізії, Руслан Марцінків передав два тепловізори, придбані за кошти активістів, прихильників та членів ВО "Свобода".

"Ми закупили саме тепловізори, бо цих пристроїв не вистачає всім. Наші бійці, оснащені такими приладами, зможуть розібратись із великою групою супротивника, знищити живу силу терористів. Батальйон, якому допомагаємо, налічує багато бійців-свободівців. Вірю, що ці тепловізори збережуть життя українським воякам, які боронять священну землю від ненависницького знищення", – зазначив свободівець Руслан Марцінків.

Націоналісти мали можливість поспілкуватися з військовослужбовцями, дізналися про специфіку, проблеми та настрої в батальйоні.

Для забезпечення координаційної діяльности бійцям і надалі не вистачає тепловізорів, якісних рацій та навіть форми.

А ще вояки з сумом нарікали на відсутність рішучости та координації дій з боку командування. Наголошують на нестачі професійних військових.

На завершення свободівці пообіцяли продовжувати систематично допомагати армійцям. Про це повідомила прес- служба ВО "Свобода".

На фото: народний депутат з "айдарівцями" на перепочинку



Теги:Айдар, тепловізори, АТО, Марцінків, свобода, Луганська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar