реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Теплі туалети рук не нагріли

Чернігівська будівельна фірма «накрутила» 260 тисяч на улаштуванні теплих туалетів для дитячих закладів у Варвинському районі.
Охочих «погріти руки» на державних коштах, на жаль, не перевелося. Це ще раз довели результати позапланової ревізії ЗАТ «N», яку провели спеціалісти Контрольно-ревізійного управління в Чернігівській області.

Зокрема, як встановили ревізори, у 2009 — 2010 роках за договорами підряду ЗАТ «N» виконувало роботи з реконструкції мереж водопостачання та водовідведення з улаштуванням теплих туалетів для дитячих закладів Варвинського району — Журавської загальноосвітньої школи, дитячого садка «Казка» та дитячого навчального закладу «Джерельце».

Загалом замовники (Варвинська РДА та Варвинська селищна рада) сплатили згаданій фірмі за виконані будівельні роботи майже 1,5 млн грн за рахунок Стабілізаційного фонду.

Проте з’ясувалося, що «винахідливе» товариство примудрилося включити до вартості будівельних робіт витрати на утримання відособлених структурних підрозділів, яких у нього… не існувало, а також витрати на заробітну плату, яка фактично не була нарахована в бухгалтерському обліку. Це призвело до завищення вартості робіт з реконструкції на загальну суму 259,4 тис грн.

Матеріали ревізії передано до слідчого відділу УБОЗ УМНС України в Чернігівській області.

Прес-служба КРУ в Чернігівській області




Теги:теплі туалети, КРУ, Варвинський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar