реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Тепла ванна замість в'язниці

"ПРЯМИЙ" телеканал пустив у ефір Бориса Колеснікова. Півгодини теплої ванни і можливості цьому екс-регіоналу рекламувати власну політичну партію, розглагольствувати про «шляхи відродження» країни тощо.

Колесніков мав би отримати найвищу міру покарання ще у 2004 році. Він організував тоді сепаратистський заколот. Особисто Колесніков проголосив курс на створення окремої держави на Сході та Півдні України і згадав про «крайні методи», котрими може створюватися ця держава.

А свій перший проросійський мітинг на українському Донбасі організував у 2003 році саме Колесніков з Ахметовим, звізши бюджетників та тітушок у Донецьк, і роздавши їм прапори РФ і лозунги за Росію.

Я не можу не сказати і про своє, особисте, котре у порівнянні з вищезгаданими гріхами ніби як дрібниця. Колесніков рулив освоєнням коштів на Євро 2012, і домігся змін у законодавство, котрі дозволили будувати під сурдинку футбольного чемпіонату будь-що і будь-де у Києві. Це дозволило йому санкціонувати знищення зелених зон і нівечення пам’яток. На додаток до вкрадених на будівництві мільярдів і мільярдів.

Колесніков нині не приховує, що хоче зайнятися тим, чим і раніше. Збирається будувати Партію регіонів 2.0. Нагадаю, що саме за часів партії регіонів-1 Колесніков та його колеги віддали в управління РФ нашу армію та СБУ.
Але про це на "Прямому" з Колесніковим не люблять говорити.

Ігор ЛУЦЕНКО



Теги:Ігор Луценко, зрадники, Колєсніков, Партія Регіонів, колаборанти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar