реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Ще та сімейка: батьки Смілянського - колаборанти!

Ще в 1995 році Ігор Смілянський зі своїми батьками Єфімом та Еллою переїхали чомусь не на історичну батьківщину, а у США.

Що не завадило їх сину повернутися після роботи в США та на Москві в Україну і очолити "Укрпошту". Хоча в Україні подвійне громадянство заборонене. Але - не для смілянських... А батьки, сидячи в США, активно обливають брудом ненависну Україну.

Так його мати Елла постить у Фейсбуці георгіївські стрічки, радянську символіку, російські пропагандистські вигадки. А батько глави "Укрпошти" Єфім перепощує постійно Ніколая Азарова, а на зірваний в Одесі концерт Райкіна зреагував заявою "Позор бандеровцам!". Ой- вей, уже в Одесу дійшли бандеровці! Гляди, не сьогодні- завтра окупують Брайтон- біч і доведеться тікати смілянським в Ізраїль... Ну, не в Росію ж!

"Мне нравятся патриоты из Нью-Йорка. А вы можете наслаждаться лучшей армией Украины, которая убивает своих украинских жителей. И это "патриоты", которые убивают моих друзей в Одессе", – написав Смілянський - старший.

Виправдовуючись, глава "Укрпошти" Ігор Смілянський заявив, що не поділяє поглядів батьків, але це їх право - так думати, як людей, що виросли в СССР. Звісно, діти за батьків не відповідають - ще Сталін казав. Але українці знають свою народну мудрість: яблуко від яблуні далеко не падає. Або: яка хата - такий тин, який батько - такий син...

Колишній міністр соціальної політики Андрій Рева назвав Ігоря Смілянського "проходимцем": "Для того, щоб виплачувати захмарні зарплати собі і своїм підхалимам, він з дозволу свого закадичного дружбана - самокатчика Гончарука пограбував Пенсійний фонд на 900 млн гривень". Що не завадило Смілянському заявити про ...прибутки "Укрпошти", тоді як це просто наші гроші, гроші українців, перекачані з Пенсійного фонду на покриття збитків, завданих діяльністю цього брайтонського гастролера.

Василь АВДІЙ



Теги:зрадники, Укрпошта, пенсійний фонд, Ігор Смілянський, Одеса, колаборанти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar