реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

«Танець мрії» - пам’яті Любомира Боднарука. Відео.

У Чернігові учасники благодійного проекту «Танець мрії», збиратимуть кошти для спорудження пам’ятника Почесному громадянину Чернігова, відомому диригенту, члену правління товариства «Просвіта» Любомиру Боднаруку та на придбання комп’ютерів для міської бібліотечної системи. Благодійний проект стартуватиме вже втретє. 29 квітня на сцені драматичного театру на паркет стануть знані серед чернігівців громадяни. Цього року шоу матиме оновлений формат – тематика присвячена видатним історичним постатям.
Про це, під час прес-конференції у культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо», що зібрала рекордну кількість відвідувачів розповіла головний ініціатор та організатор заходу – Оксана Тунік-Фриз.

На прес-конференції були присутні учасники попередніх і цьогорічного проектів, а також представники танцювальних колективів, які допомагають у процесі підготовки. Оксана Володимирівна подякувала їм за те, що не лишилися осторонь і запевнила: «Нас об’єднують гарні справи. Я думаю, за нами майбутнє!».
Олександр Норов, режисер-постановник проекту, від імені чоловіків шоу, поздоровив всіх присутніх жінок з 8 березням, вручивши кожній по букету тюльпанів.
На прохання журналістів були озвучені імена тих, хто безпосередньо буде демонструвати свої танцювальні таланти. Планується, що виступатимуть близько 11 пар, серед них бізнесмени, депутати, митці, журналісти, освітяни, спортсмени, студенти та громадські діячі міста. А якщо конкретніше, то, наприклад, Оксана Коваленко, Євген Момот, Наталія Черевко, Валентина Дехтяренко, Олеся Барінова, Денис Склярець та інші. Партнерами проекту є танцювальні клуби та студії "Вікторія”, "Ніка”, "Альянс”, "Інсайт”, "Аеліта” та "Ярмарка”.

Олександр ЯСЕНЧУК

Відео взяо у сайта "Високий Вал"




Теги:Інтермеццо, Боднарук, танець мріїї, Тунік-Фриз


Читайте також



Коментарі (0)
avatar