реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Талановитих дітей вітали у палаці Ґалаґанів

Сьогодні, 9 липня, у Сокиринському маєтку Галаганів відбулось урочисте вручення премії для обдарованих дітей “Гордість Прилуччини – 2021”, засновником якої є голова Прилуцької районної ради Олег Дмитренко.

Виступаючи перед номінантами премій, їх наставниками, батьками, керівниками територіальних громад, гостями свята, Олег Дмитренко сказав, що пишається дітьми Прилуччини, які мають такі досягнення, майбутніми лідерами, які мають творити історію нашої нації і побажав їм успіхів у житті, найвищих досягнень і творчих злетів.
Серед срібнян у номінації “Наука” премію отримав Неділько Геннадій, учень 11 класу Дігтярівської школи, дипломант другого (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук України, який захистив роботу «Моніторингові дослідження мікобіоти смт. Дігтярі та його околиць» у секції «Екологія» (диплом ІІ ступеня, керівник Тіщенко Валентина Олексіївна).

У номінації “Спорт” – Кириченко Богдана, вихованка гуртка «Дзюдо», учениця 4-го класу Срібнянської школи, дипломант відкритого чемпіонату КПНЗ ДЮСП «Фортуна» Чернігівської міської ради з дзюдо серед юнаків та дівчат 2010-2011 р.н. у ваговій категорії 32 кг (м. Чернігів) та переможець відкритого турніру з дзюдо серед юнаків та дівчат, присвяченого Міжнародному Дню захисту дітей у м. Ромни.

Ще одну премію у цій номінації отримав Іван Стародубцев, учень 9-го класу Срібнянської школи. Він активний та постійний учасник усіх спортивно-масових заходів, щорічних Олімпійських тижнів, шкільних гуртків «Козацький гарт» та «Школа безпеки», ройовий «Срібнянської Сотні» у рамках проведення в 2020/2021 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»). Отримав титул «Кращий бомбардир» у чемпіонаті Прилуцького району з футболу серед дитячих команд.

У номінації “Творчість” премію отримали дві сестрички Богдана та Руслана Соловей, учениці відповідно 11-го та 7-го класів Гурбинської школи, які стали дипломантами обласного та Всеукраїнського етапів конкурсу робіт юних фотоаматорів “Моя країна – Україна” у номінації “Пейзаж”.

Газета "Срібнянщина"



Теги:талановиті діти, Прилуцька районна рада, маєток Ґалаґанів, Сокиринці


Читайте також



Коментарі (0)
avatar