реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

"Свободу" не пустили в Ніжинський педуніверситет

23 жовтня на 16:00 в Ніжинському державному університеті ім. М.В.Гоголя була запланована зустріч із заступником Голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода», третім номером списку «Свободи» до парламенту Андрієм Мохником. Проте за кілька годин до проведення заходу керівництво НДУ повідомило про свою відмову в наданні приміщення для зустрічі одного з очільників «Свободи» з ніжинцями. Спілкувався Андрій Мохник із виборцями просто неба.

Про оренду актової зали старого корпусу Ніжинського державного університету було заздалегідь домовлено з керівництвом навчального закладу. Місце проведення зустрічі було проанонсовано у ЗМІ, зокрема й на партійному сайті Чернігівської «Свободи» (http://www.chernihiv.svoboda.org.ua/). Проте в університеті не дуже поспішали з наданням рахунку для сплати оренди зали.

Водночас свободівців запевняли, що з наданням приміщення все гаразд. Але вже у сам день проведення зустрічі повідомили, що відмовляють в оренді зали.

Як відомо з неофіційних джерел, ректор університету дав негласну вказівку не давати приміщення для зустрічей нікому, окрім провладного мажоритарника-самовисуванця Івана Куровського (депутат ВР, який став «тушкою»). Нині в НДУ з перевіркою перебуває КРУ, представники якого теж, вочевидь, посприяли тому, аби свободівцям приміщення не надавали.

Чернігівська обласна організація ВО «Свобода» вбачає в цих діях перешкоджання у веденні політичної діяльності та застосування адмінресурсу під час передвиборчої кампанії провладного кандидата-мажоритарника.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»



Теги:Ніжин, Андрій Мохник, свобода, педуніверситет імені М.Гоголя


Читайте також



Коментарі (0)
avatar