реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Сутички студентів з міліцією

Після публічного ляпаса від дівчнии -студентки міністру освіти-- україноненависнику Дмитру Табачнику біля 80 студентів протестували сьогодні проти його політики на Михайлівській площі Києва.

Деякі студентські організації анонсували проведення освітнього контр-форуму “Інша сторона освіти”. Цей захід мав стати альтернативою Форуму міністрів освіти європейських країн "Школа XXI сторіччя: Київські ініціативи", що відбувся у столиці. Про це повідомляє УНІАН.

Організатори контр-форуму планували встановити на Михайлівській площі наметове містечко, в якому мали відбуватися лекції, дискусії, воркшопи, поетичні та театральні виступи.

Чотирьох активістів було заарештовано, але до кінця дня звільнено.
Як передає Інтерфакс-Україна, біля пам'ятника Богданові Хмельницькому зараз перебуває близько п'яти тисяч мітингувальників.
Навколо місця проведення акції стоять кілька міліціонерів. Неподалік стоять 3 автобуси з працівниками підрозділу "Беркут" та 1 автозак.

Вранці, 22 вересня, Окружний адміністративний суд Києва заборонив проводити будь-які акції протесту в центральній частині міста.
Посилаючись на це рішення, працівники міліції ліквідували студентське наметове містечко.



Теги:протест, табачник, студентська акція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar