реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Суддя помер після пиятики і бійки

Суддя Писанець, який весь подовжував терміни несправедливого тримання під вартою музиканта Антоненка та лікарки Кузьменко, помер після пиятики та бійки.

Повідомляється, що подія сталася під час спільного розпиття спиртних напоїв разом зі слідчим Солом'янського управління НП Хоменком Е. і колишнім адвокатом Онопенком П. Коли вони достатньо наклюкались, між слідчим та суддею виник конфлікт та бійка.

За однією версією слідчий віддубасив суддю до смерті.
За другою - під час вживання спиртних напоїв між суддею і слідчим Хоменко виник словесний конфлікт.
Роздратований Писанець вдарив слідчого по обличчю рукою, на чому конфлікт був вичерпаний. Заспокоївшись, чоловіки протягом наступних 40 хвилин випивали.

Однак після цього у судді раптово пішла кров з носа, після чого він втратив рівновагу і впав, зачепивши рукою вазу на столі, яка звалилася на підлогу і розбилася. А у Писанця посиніло обличчя.

Хоменко і Онопенко спробували надати йому медичну допомогу. Незабаром до будинку під'їхали син і зять покійного. Вони викликали швидку допомогу і співробітників поліції. Працівники швидкої допомоги констатували смерть Писанця.

Писанець відомий не тільки тим, що слухняно виконував вказівки Єрмака та Авакова у справі Шеремета, роблячи з невинних людей вбивць, він також судив інші відомі справи, наприклад, він відправив у СІЗО азовця, що був поряд у той момент коли Сивохо ліг відпочити у КВЦ "Парковий".

Олександр МАЛЮШЕНКО



Теги:судді, справа Шеремета, Юлія Кузьменко, Антоненко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar