реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Суддя на шпагаті

Це рішення Яворівського суду Львова про моє відсторонення з посади міського голови Чернігова. Не російського суду, де все можливо. А на жаль, українського.

СУДДЯ ЗІЗНАЄТЬСЯ ТА БУКВАЛЬНО ПИШЕ ЦЕ В РІШЕННІ: ЗАКОНОМ У МОЄМУ ВИПАДКУ ПЕРЕДБАЧЕНО ШТРАФ І НІЧОГО БІЛЬШЕ ОКРІМ ШТРАФУ.

АЛЕ ДОДАЄ, ЩО ВИРІШИВ ТРОШКИ ПРОЯВИТИ ІНІЦИАТИВУ ВІД СЕБЕ: ЗАБОРОНИТИ ОБРАНОМУ МЕРУ ЗАЙМАТИ ПОСАДУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ НА РІК.

Це саме той випадок: коли політична вказівка згори розходиться із законом, доводиться сідати на подібні шпагати. Тільки це не про закон і не про демократію. Такі рішення можливі хіба що в росії або в Північній Кореї. Але хіба за таку країну сьогодні вооють наші хлопці?

Владислав АТРОШЕНКО



Теги:Яворівський суд, команда ЗЕ, Владислав Атрошенко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Міський голова виніс інформацію про конфлікт у публічний простір. Звісно, він публічна людина, а в нас яка не яка, а демократія з невід’ємним її складником — відкритістю. Але, хто такі ці чернігівці, які обрали Атрошенка? Колективний Ніхто. Вибори в нас таємні, тож, хто взяв на себе відповідальність за обранця, невідомо.
І до кого звертається Атрошенко за підтримкою? До цього колективного й мовчазного Ніхто.
А чому не до громадянського суспільства, точніше до його інститутів, тобто громадських об‘єднань. Навіть про свою політичну силу «Рідний дім» забув.
Бо його, організованого громадянства, він так само остерігається як і решта влади.
Виходить, наяву розбірки всередині владоможців — «пани чубляться».
avatar