реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Суддя - "колядник" Зварич вийшов з Макошинської колонії

Екс-голова Львівського апеляційного адмінсуду Ігор Зварич 12 січня був звільнений з Менської колонії (Чернігівська область), де відбував покарання за хабарництво, і повернувся до Львова. Про це повідомляє "Варіант" з посиланням на джерела в Державній пенітенціарній службі України.

Крім того, про вихід Зварича з колонії повідомляють "Вести" з посиланням на сина судді - Віктора Зварича. За даними видання, Зварича випустили за "законом Савченко".

У той же час представник управління Державної пенітенціарної служби України у Львівській області Мирослав Демків у коментарі Zaxid.net не підтвердив, але і не спростував цю інформацію, зазначивши, що йому про це нічого невідомо.

Нагадаємо, кримінальну справу стосовно колишнього голови Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича було порушено в 2008 році за отримання хабарів. У 2011 році він був засуджений до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зазначимо, що Президент Порошенко 23 грудня 2015 року підписав закон "Про удосконалення порядку зарахування судом попереднього ув'язнення в термін покарання", відомий як "закон Савченко". Згідно з ним, суди зобов'язані враховувати засудженим кожен день, проведений у слідчих ізоляторах, як два дня відбуття покарання.

Зварич провів п'ять років у СІЗО.



Теги:СІЗО, хабарник, Ігор Зварич, Макошино, закон Савченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar