реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Судді, які скасували заочний арешт Януковича

Київський апеляційний суд скасував рішення про заочний арешт експрезидента Віктора Януковича у справі про розгін Майдану 18-20 лютого 2014 року.

Підготували для вас коротку інформацію про колегію, яка ухвалила це рішення

Вся ця колегія суддів, а саме: Ольга Юрдига , Тетяна Фрич та Юрій Слива у 2019 році звільнили під особисте зобов’язання Володимира Цемаха, колишнього “командира протиповітряної оборони Сніжного”, який воював за “ДНР” у 2014-2015 роках;

❌ Ольга Юрдига та Тетяна Фрич були у складі колегії суддів, яка у грудні 2011 року залишила без змін вирок про засудження Юлії Тимошенко до 7 років ув'язнення. Пізніше, Європейський суд з прав людини визнав цю справу політичним переслідуванням;

❌ Юрій Слива у 2014 році залишив у силі рішення щодо позбавлення водійського посвідчення учасника автопробігу до Межигір'я.

❌Ольга Юрдига та Юрій Слива у 2019 році скасували арешт конгресно-виставкового центру “Парковий”, який називають вертолітним майданчиком Віктора Януковича.

❌ Юрій Слива та Тетяна Фрич входили до колегії у справі вбивства Шеремета.

Попри чималий список резонансних рішень всі троє суддів успішно пройшли атестацію ще у 2016 році, а тому вже четвертий рік отримують підвищену заробітну плату. Так, у 2019 році кожен з цих суддів отримував понад 150 тис.грн щомісячної зарплатні.



Теги:Судова реформа, апеляційний суд, арешт Януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar