реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Суд не пішов на російському повідку

Шевченківський районний суд м. Києва виправдав 15-х патріотів, яких було затримано під час вчорашньої акції протесту проти демонстрації в "Українському домі" українофобської виставки "Волынская резня – польские и еврейские жертвы ОУН-УПА".
Як повідомив Голова КМО Молодіжного Націоналістичного Конгресу Сергій Кузан, який також був вчора затриманий міліцією, хлопцям намагалися інкримінувати непокору правоохоронним органам та хуліганство, але ані в тому, ані в іншому випадку у обвинувачувачів не знайшлося переконливих доказів провини молодих патріотів.

«Добре, що судді Шевченківського суду не взяли «на озброєння» досвід свої колег з Донецького окружного адмінсуду і керувалися виключно нормами закону, а не виконували політичне замовлення», - зазначив Сергій.

Крім того, Голова КМО МНК додав, що вчорашні події зайвий раз продемонстрували сутність українофобської політики нової влади та її реальні наміри.

Довідка: що 8-10 квітня 2010 року в "Українському домі" відбуватиметься фотовиставка з псевдоісторичною назвою "Волынская резня – польские и еврейские жертвы ОУН-УПА", організована російськими і польськими шовіністами.

Політичне прикриття "фотовиставці" забезпечував відомий українофоб, одіозний нардеп від Партії регіонів Вадім Колєсніченко, який очолює російську шовіністичну організацію "Русскоязычная Украина".

Ще один із співорганізаторів "виставки" – глава Польського товариства кресов’ян Тадеуш Ісаковіч-Залеський (1956 р.н.) – відомий своїми антиукраїнськими виступами, наклепами на українців та територіальними претензіями до нашої держави.

Враховуючи, що "фотовиставка" спрямована на розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі і приниження національної честі та гідності українців, її проведення має бути заборонене на підставі статті 161 Кримінального кодексу України.

Проведення подібних заходів однозначно вказує на антиукраїнську суть нинішньої влади та українофобія як її державну політику.

Українська Інформаційна Служба

На фото: організвтор виставки, російський агент -- нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко з російським орденком




Теги:російські агенти, єврейські жертви, УПА, поляки, Партія Регіонів, бійка на виставці, провокація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar